Ik zoek een woning

 • Huurwoningen stad Groningen

  Huurwoningen stad Groningen

  In Groningen bieden Lefier en andere corporaties hun sociale huurwoningen aan via WoningNet. Heeft u interesse in een sociale huurwoning in Groningen? Dan kunt u zich inschrijven bij WoningNet.
  Het actuele aanbod vindt u hier ook.

 • Kamers stad Groningen

  Kamers stad Groningen

  Voor kamers voor jongeren en studenten kunt u zich rechtstreeks bij Lefier inschrijven. Als u staat ingeschreven, kunt u op de Lefier-website op kamers reageren.

 • Huurwoningen gemeenten Emmen, Borger-Odoorn, Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Stadskanaal

  Heeft u interesse in een sociale huurwoning in één van deze gemeenten? Klik dan verder voor het aanbod van huurwoningen in deze regio’s.

Vrije sector huurwoningen

Lefier verhuurt ook woningen in de vrije sector. Deze huurwoningen hebben een hogere huurprijs dan sociale huurwoningen. Voor vrije sector huurwoningen kan geen huurtoeslag aangevraagd worden. Op woningen in de vrije sector kunt u direct reageren.

 • Bekijk ons aanbod aan vrije sector huurwoningen

  Bekijk ons aanbod aan vrije sector huurwoningen

Koopwoningen

Lefier heeft een uitgebreid aanbod aan koopwoningen. In verschillende regio’s biedt Lefier voormalige huurwoningen te koop aan. Ook ontwikkelt Lefier nieuwbouwprojecten met koopwoningen. Heeft u interesse in een van onze koopwoningen? Neem dan contact op met de verkopende makelaar of met Lefier.

 • Bekijk ons aanbod aan koopwoningen

  Bekijk ons aanbod aan koopwoningen

Over huren

Huren kan bij Lefier op verschillende manieren. We hebben een groot aanbod van sociale huurwoningen (dit zijn huurwoningen met een huurprijs lager dan de huurtoeslaggrens). Maar u kunt ook huren in de vrije sector. Voor sociale huurwoningen moet u zich eerst inschrijven. Hiervoor gelden speciale spelregels. Op woningen in de vrije sector kunt u direct reageren.